Wat er allemaal kan met Stager.

We leggen dwarsverbanden tussen kaartverkoop, costings, interesses van bezoekers, artiesten, promotie video’s, productieschema’s, personeelsplanningen en taken, want een evenement organiseren is ook één proces van boeking tot postproductie, waar je samen met een heel team aan werkt.

calendar

Verkoop tickets. Snel en makkelijk.

Onze ticketshop is super eenvoudig te stylen en naadloos te integreren in je website en met Facebook. Probleemloos tickets kopen op mobiel of tablet, real time overzicht in je sales en vol online marketing snufjes. The whole shebang!

Ticketshop with filter and search
Sales-graphs.jpg

Super krachtige marketing machine.

In het wilde weg met hagel schieten is passé. Wij geloven in de kracht van online marketing en we weten dat alleen het gericht benaderen van mensen succes oplevert. Door een uitgebreid publicatie systeem, klantprofielen en een mailing engine bereik je met Stager wel het juiste publiek op het juiste moment met de juiste boodschap.  

Let's team up!

De motor van Stager is een gebruiksvriendelijk plansysteem dat eenvoudig aan te passen is aan je eigen wensen. De programmamaker sleutelt aan het programma, de producent bereidt de productie voor, de marketeer werkt aan de promotie, de bedrijfsleider plant de crew in, technici weten wat er te doen staat en de bar en kassa zijn bemand. Let’s run the show!


Personeel planner
Stager App 2

De Stager App: Geen gedoe aan de deur.

Online tickets verkopen is makkelijk, maar iedereen soepel binnen krijgen, dat is de uitdaging. Wij hebben hiervoor alles wat je nodig hebt. Met de handige app voor IOS en Android scan je tickets, check je VIPS in via het uitgebreide gastenlijst systeem en hou je de bezoekersaantallen in de gaten. Allemaal gratis.

Van helicopter view tot detail inzicht.

Events organiseren betekent heel veel informatie verwerken en delen. Stager geeft je op ieder moment de meest up to date informatie over je kaartverkoop, je bezoekers, maar ook inzicht in de voortgang, kosten en personele inzet. Zo krijg je met weinig inspanning veel controle op complexe processen.

Ticket Sales Overview

Als je echt wilt voelen hoe Stager werkt...

Neem een gratis proef account