Stap nu over.

Wat een timing! Je valt met je neus in de boter. Je stapt récht in de Dolle Dwaze Overstapweken. Een goed moment dus om je huidige ticketprovider te verruilen voor Stager. Want van 10 juli tot en met 28 augustus bedelven we je zomaar onder een lading kado's. Begin de switch met het opzeggen van je lopende overeenkomst. We hebben vast een opzegbrief generator voor je gemaakt.

Palm 3
Scanners JNC

Het Knetter Vette Week Kado

Dat je met Stager gaat werken is natuurlijk het grootste kado. Hierdoor wordt je werk makkelijker, sneller en meer gestructureerd. Maar omdat je er voor kiest om NU over te stappen geven we je graag extra's, waaronder het Knetter Vette Week Kado!

Deze week (week 37), met dank aan onze partner JNC Service / Tikkie:

10% KORTING OP ALLE HARDWARE VAN JNC SERVICE
(scanners enzo)

Gratis verhuisservice voor relaties

Als professional eventorganizer weet je hoe waardevol je opgebouwde netwerk voor je is; klanten, personeel, leveranciers, pers, VIPS, etc. Die moeten uiteraard mee. Tijdens de Overstapweken kun je voor deze volksverhuizing gratis gebruik maken van de import tool.

RI_4
Bubbles
Sample Ticket

Naadloze overgang ticketverkoop

Zijn er events in de toekomst waarvoor je al tickets hebt verkocht? Geen probleem. Wij importeren deze barcodes gratis voor je in Stager zodat je nooit met twee systemen hoeft te werken. 

Een clean break, zonder gehannes.


EHBI (Eerste Hulp Bij Installatie)

Wanneer je met Stager begint, hangen we met je in Google Hang-out om de applicatie zo optimaal mogelijk voor je in te richten, helemaal passend bij de workflow van jouw organisatie. 

Google Hang out
Bubbles
ticketshop open

Je ticketshop strak in 't pak

Customize de ticketshop om je klanten het gevoel van jouw evenement of festival mee te geven. Je kunt zelfs per evenement een ander design instellen. 

Wil je flashy gifs of gestileerde foto’s op de achtergrond? Tickets met een eigen ontwerp? Passe-partout tickets voor meerdaagse festivals? Kan allemaal. We helpen we je erbij.

Meteen goed aan de slag

Kom langs op het Stager kantoor in het mooie Rotterdam waar onze instructor een gratis Stager cursus geeft aan 5 mensen uit je team, ter waarde van €199,-. Hoe gebruik je Stager het meest efficient? We zetten de tips & trucs voor je op een rijtje, zodat je met je samen een vliegende start kan maken. 

Stager cursus

Ik vind dit een superdeal en wil graag met Stager werken.

Ik stap nu over!