Uitgebreid, maar simpel in gebruik.

Stroomlijn je complete verkoopproces van online pre-sale tot de controle aan de deur. In onze mobile friendly ticketshop bestellen je bezoekers in een paar stappen hun tickets. En het “digibeet bestendige” kassasysteem biedt alle functies om snel en eenvoudig kaarten aan de deur te verkopen of te reserveren.

Doorsales
Embedded ticketshop Facebook

Eenvoudig op te maken. In je eigen look and feel.

Je werkt met hart en ziel aan een bijzonder programma en dan wil je niet op de grote hoop van een ticketing platform belanden. Wil je als organisator boven het maaiveld uitsteken, dan moet je bezoekers meenemen in je verhaal, met jouw tone of voice en in je eigen stijl. Stager biedt je alle tools om je ticketshop en mails te customizen en te embedden op je website.

Geen gedoe aan de deur.

Hoe sneller iedereen binnen is, des te eerder het feest kan beginnen. Voor een soepele doorstroming bij de entree heeft Stager razendsnelle apps voor telefoons en scan devices. Je swipet je gasten naar binnen en je herkent een pashouder aan de foto die op je scherm getoverd wordt. Snel, simpel in het gebruik en real time!

Stager App Iphone
Bubbles
Ticket Sales Overview

Overzicht en inzicht in je kaartverkoop.

Hoe loopt de verkoop? Heeft mijn marketingactie effect gehad? Waar komen de bezoekers vandaan? Hoeveel bezoekers zijn er al binnen? En natuurlijk: wat blijft er onderaan de streep over? Allemaal prangende vragen waar je als organisator antwoord op wilt en ook krijgt met Stager. Je haalt je informatie uit de Stager app, uitgebreide rapporten en allerlei soorten grafieken en overzichten in de applicatie.

Start meteen met het gratis ticketing pakket van Stager!

Get Started